Vergadering 1 april 2019 – Preselectie/boombespreking EUK Bonsai Ten 2019

Begin november zal ter ere van ons 15-jarig bestaan onze vierde Eda Uchi Kai Bonsai Ten doorgaan in gemeenschapscentrum De Plak in Diepenbeek. De voorbereidingen voor deze tentoonstelling zijn ondertussen van start gegaan…

Ik moet jullie zeker niet vertellen dat er heel wat voorbereidend werk kruipt in het organiseren van een tentoonstelling. Het is niet zo eenvoudig als het lijkt, zeker niet voor een kleinere club zoals de onze. Maar laten we eerlijk zijn, de hoofdrolspelers op een bonsai tentoonstelling blijven toch altijd de bomen zelf. Tijdens deze vergadering hebben we de koppen daarom  bij elkaar gestoken, en al een eerste selectie van bomen gemaakt die eventueel kunnen deelnemen aan de Ten. Alle bomen werden besproken onder leiding van Jean-Paul Polmans met als grote vraag welke bomen klaar waren om op de Ten te komen staan? Is de boom in kwestie rijp genoeg? Wat moet er zeker nog gebeuren voor eind oktober om de boom klaar te krijgen?


We gaan jullie plezier alvast niet vergallen door hier alle bomen te plaatsen die besproken zijn geweest tijdens deze vergadering, het waren er best veel. Want als jullie al het moois willen zien, zul je toch wel langs moeten komen op onze tentoonstelling. Ik kan nu al zeggen dat het weer een festijn voor de ogen zal worden…

Dit bericht is geplaatst in Vergaderingen 2019 met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *