Vergadering 7 januari 2019 – Nieuwjaarsreceptie

Onze eerste vergadering van het jaar heeft dan misschien niet zo heel veel met bonsai te maken, want het is traditioneel een nieuwjaarsreceptie waar we gezamenlijk toasten op het nieuwe jaar. We wensen iedereen een goede gezondheid toe, en natuurlijk ook wel goed groeiende bonsai…

Na de toast en nieuwjaarsgroeten, konden de leden genieten van een heerlijke kaasschotel en lekkere taart als dessert. Ondertussen werden onze statutaire verplichtingen als club ook weer voldaan, waarbij de leden de boekhouding van de club mochten inkijken. Ook werd ons jaarprogramma voor 2019 voorgesteld…

Niet onbelangrijk dit jaar, is dat we in november opnieuw een club-tentoonstelling zullen organiseren. Ons jaarprogramma is hier al voor een deel op toegespitst. We zullen weer hard mogen werken om onze boompjes tip-top in orde te krijgen tegen dan…

Iedereen veel plezier en vreugde met de bomen toegewenst. Vergeet vooral niet om er goed van te genieten, want de tijd gaat soms sneller als we willen. Bij deze proosten we nogmaals op het nieuwe jaar…  Cheers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »