Vergadering 4 januari 2016 – Nieuwjaarsreceptie

Onze eerste bijeenkomst van 2016 zit er alweer op! Traditioneel doen we dan onze nieuwjaarsreceptie, en wensen we elkaar het allerbeste toe voor het komende jaar. Het is tevens ook onze statutaire vergadering, waar de leden de boekhouding van onze club kunnen inkijken, en kunnen kiezen voor de raad van bestuursleden. En we bespreken dan ook altijd het programma van het komende werkjaar. Daar we eind dit jaar weer gaan tentoonstellen, belooft het dus weer een druk jaar te worden. Met ons allen zullen we ons beste beentje weer voorzetten, om een geslaagde derde Eda Uchi Kai Ten te organiseren. Meer info over deze tentoonstelling volgt binnenkort, hou dit blog dus zeker in het oog…

Hieronder enkele sfeerbeelden van deze bijeenkomst…

Het openingswoord van onze voorzitter Paul…

EUK nieuwjaarsreceptie 04-01-2016 007

EUK nieuwjaarsreceptie 04-01-2016 002

Enkele leden worden in de watten gelegd …

EUK nieuwjaarsreceptie 04-01-2016 006

EUK nieuwjaarsreceptie 04-01-2016 004

Voorstelling van het programma van 2016…

EUK nieuwjaarsreceptie 04-01-2016 010

En natuurlijk is er ook weer allerlei lekkers om van te smullen voorzien…

EUK nieuwjaarsreceptie 04-01-2016 001

EUK nieuwjaarsreceptie 04-01-2016 009

EUK nieuwjaarsreceptie 04-01-2016 011

Genoeg gezondigd, volgende vergadering gaan we ons weer met bonsai bezig houden! Over enkele weken ontvangen we niemand minder dan German Gomez Soler voor zijn lezing over olijf als bonsai. Door omstandigheden twee keer moeten uitstellen, maar hopelijk derde keer goede keer! Dit belooft zeker een toppertje te worden. Mocht je als niet-lid van Eda Uchi Kai ook eens een kijkje willen komen nemen naar deze lezing, neem dan contact met mij op betreffende de voorwaarden…

Verder wens ik alle lezers van dit blog een voorspoedig 2016! Moge de boompjes goed groeien, en gespaard blijven van alle onheil!

Tot de volgende!

Hans
 

Dit bericht is geplaatst in Vergaderingen 2016 met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.