Vergadering 5 december 2016 – Nabespreking Eda Uchi Kai Bonsai Ten 2016

Na de drukkere periode die we afgelopen maanden hadden vanwege de voorbereidingen van onze Eda Uchi Kai Bonsai Ten 2016, was het nu het moment om wat gas terug te nemen, en even wat na te genieten van onze laatste Ten. Via een foto-presentatie hebben we alles nog eens in groep overlopen, waarbij we besproken hebben wat goed was, maar ook wat minder goed was en dus mogelijk voor verbetering vatbaar was. Alle punten waar we nog aan kunnen werken nemen we uiteraard mee naar onze volgende tentoonstelling…

euk-vergadering-5-12-2016-001
Zo hebben we de bomen van het Bonsai museum van Luis Vallejo we nog eens onder de loep genomen, samen met een presentatie over het museum zelf. En natuurlijk waren er ook nog de sfeerfoto’s van tijdens de opbouw en tijdens de tentoonstelling zelf. Clublid Guido Thomassen – uiteraard een bonsai liefhebber, maar ook een gepassioneerd fotograaf – had tijdens de tentoonstelling heel wat mooie foto’s van onze bomen genomen, die we één voor één hebben bekeken en besproken. Hieronder vind je enkele foto’s terug die genomen waren door Guido Thomassen…

1

2

3

4

5
Zo, de laatste bijeenkomst van 2016 zit er weer op! Het was een speciaal jaar vanwege onze tentoonstelling, en alle voorbereidingen die daarbij komen kijken. Het was zeker ook weer een vruchtbaar jaar, waar we met zijn allen genoten hebben van onze bomen. Helaas hebben we dit jaar ook een clublid verloren door een slepende ziekte. We zullen hem missen, maar nooit vergeten. Rust zacht Lucien…

lucien-jpg
Aan ieder van jullie nog een prettig eindejaar toegewenst. En moge 2017 ons weer eindeloos bonsai plezier brengen!

Tot de volgende…

Dit bericht is geplaatst in Vergaderingen 2016 met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *