Vergadering 4 februari 2013 – Preselectie EUK Ten 2013

Deze vergadering hebben we volledig gewijd aan het selecteren en bespreken van bomen voor onze EUK Ten van eind 2013. De leden zijn gevraagd om zoveel mogelijk bomen mee te nemen vanwaar ze dachten dat deze op de tentoonstelling zou kunnen staan. En er zijn dan ook aan een vrij hoog tempo een behoorlijk aantal bomen de revue gepasseerd. Enkele voorbeelden van bomen die besproken zijn geweest:

Satsuki Greta Billen Buxus shohin Martin Tielens Carpinus coreanum Hans Vleugels Juniperus Danny Vernelen Larix Juun Huisman Larix Willy van de Ven Pinus thunbergii Lydie Carpentier Taxus Martin Tielens

Voor de meeste bomen zat het allemaal wel snor, bij enkele zitten we met een vraagteken in hoeverre ze zullen ontwikkeld zijn tegen de tentoonstelling. (We hebben gelukkig nog een volledig groeiseizoen om één en ander te verbeteren!)

Tot de volgende!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »