EUK vergadering 7 oktober – Bespreking EUK TEN 2013

De voorbereidingen voor onze tentoonstelling zijn nu volop gestart, en we hadden dus heel wat te bespreken voor deze tentoonstelling goed voor te bereiden. Maar voor deze avond hadden we onze leden ook gevraagd om weer wat bomen mee te brengen die ze eventueel zouden willen tentoonstellen op de EUK TEN 2013. We hebben elk van deze bomen nog eens individueel kunnen (her-)bekijken en bespreken, en elkaar wat tips kunnen geven over wat er nog kan of moet gedaan worden om de bomen zo optimaal mogelijk te presenteren op onze tentoonstelling. Ik kan ze hier helaas niet volledig  gaan tonen, om dat te zien daar zullen jullie wel degelijk naar de tentoonstelling moeten komen. Maar hier toch enkele sneak-previews…

EUK Bonsai Ten 2013 sneakpreview 001

 

EUK Bonsai Ten 2013 sneakpreview 002

 

EUK Bonsai Ten 2013 sneakpreview 003

 

EUK Bonsai Ten 2013 sneakpreview 004

 

EUK Bonsai Ten 2013 sneakpreview 005

 

EUK Bonsai Ten 2013 sneakpreview 006

 

Ik hoop dat dit jullie ‘appetijt’ wat opwekt, en zou jullie natuurlijk allemaal graag zien langskomen op onze tentoonstelling om dit van wat verder af aan te schouwen. En dan kan ik jullie nog even een leuke update mededelen: buiten onze eerder aangekondigde lijst van demonstratoren op deze pagina, ben ik ook zeer blij te mogen aankondigen dat ook Mark & Ritta Cooper uit Engeland naar onze Ten zullen afzakken, om een lezing/demo te geven over shohin bonsai en kusamono! Als dit geen mooi programma is, weet ik het ook niet meer hoor…

Tot de volgende!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »