EUK BBQ 2013

Om het voorjaar af te sluiten is het bij Eda Uchi Kai al enkele jaren traditie om een open club-BBQ te organiseren, waar iedereen die dat wil kan langskomen, om samen met de clubleden mee te genieten van een mini bonsai-tentoonstelling en wat lekker eten. Maar omdat we dit jaar al met een heel druk programma zitten met de voorbereiding van onze EUK Ten 2013, hebben we besloten om dit jaar enkel een BBQ te houden voor de clubleden en hun partners. Geen bonsai dus, maar wel een leuke bende die er een best gezellige editie van gemaakt hebben, en dit met het bijhorend mooi weertje en lekkere BBQ. Hieronder enkele sfeerbeelden…

EUK BBQ 30 juni 2013 001

 

EUK BBQ 30 juni 2013 002

Lekker smullen, en natuurlijk weer goed gelachen… Onze dames hebben zelfs een witte Eda Uchi Kai brigade opgestart!!!:Triodance:

EUK BBQ 30 juni 2013 006

Hiermee sluiten we ons voorjaar af. Geniet van de vakantie, en in september gaan we weer met frisse moed van start!!!

Tot dan!!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »