Nog een dikke maand…

… en dan is het weer zo ver!

Banner EUK Ten 2013

Eda Uchi Kai organiseert voor de tweede keer in de clubgeschiedenis een bonsai tentoonstelling, en niet zo maar één. We hebben namelijk een heel mooi programma samen gesteld, het belooft weer heel spectaculair te worden! In ons menu hierboven vind je een knop EUK BONSAI TEN 2013, waar je via sub-menu’s allerlei info over deze tentoonstelling kan terugvinden. We hopen jullie hiermee voldoende te informeren over onze Ten. En ook hopen we om heel wat lezers van dit blog te mogen ontvangen op onze tentoonstelling. Mochten er toch nog vragen of opmerkingen zijn over onze tentoonstelling, dan kan je ons natuurlijk altijd een mailtje sturen via info@edauchikai.be

Je kan ook de laatste updates volgen op onze Facebook-groep en Facebook-pagina. Aarzel niet om onze tentoonstelling te delen met andere Facebook leden! Alvast bedankt, en hopelijk tot ziens op onze Ten!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »