Vergadering 6 januari 2020 – Nieuwjaarsreceptie

Onze traditionele eerste vergadering van het jaar is zoals bij vele verenigingen de ‘klassieke’ nieuwjaarsreceptie. Naar goede gewoonte nodigen we onze leden uit voor een gezellige bijeenkomst, waar we elkaar met een glaasje bubbels het allerbeste wensen voor het komende jaar. En als de levensgenieters die we zijn genieten we dan ook nog van een lekker hapje, in ons geval een mooi verzorgde kaasschotel…

Tijdens deze bijeenkomst worden ook de statutaire verplichtingen van de club uitgevoerd, en stellen we ons nieuw jaarprogramma voor aan de leden. We hebben weer een paar internationale gasten kunnen vastleggen, maar ook onze projecten zullen weer aan de beurt komen. Kortom, we zijn dus weer klaar voor het nieuwe werkjaar. Aan ieder van ons om de bomen zo goed mogelijk door dit jaar te krijgen, en er weer het allerbeste van te maken…

Tot binnenkort!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate ยป