EUK vergadering 6 januari 2014: nieuwjaarsreceptie

We zijn ons nieuw werkjaar bij Eda Uchi Kai weer van start gegaan met onze traditionele nieuwjaarsreceptie, waar we allemaal elkaar weer het allerbeste hebben kunnen toewensen voor het nieuwe jaar. We hebben ook de statutaire verplichtingen van de club nagekomen, en wat meer uitleg gegeven over het nieuwe bestuur dat met een twee-derde meerderheid is goedgekeurd door alle leden. Na het voorwoord van onze nieuwe voorzitter Paul Buedts hebben we dan kunnen genieten van een glaasje cava en wat lekkernijen met een lekker glaasje wijn erbij. Jan en An zijn wegens wat tijdgebrek na vele jaren dienst uit het bestuur gestapt, en werden even bedankt met een klein presentje. Ook onze club-sponsor Jean-Paul kreeg nog een kleine attentie, hij had namelijk weer een mooie prijs voor de tombola ter beschikking gesteld, namelijk de demoboom van Valentos Brose, een mooie Juniperus thurifera.

EUK vergadering 6 januari 2014 001
Het was wat krap, maar we zijn er uiteindelijk allemaal in geraakt…
.
EUK vergadering 6 januari 2014 002
Mja, zo’n glaasje cava smaakt best wel goed…
.
EUK vergadering 6 januari 2014 003
Nog wat bijpraten en bijschenken…
.

Daarna werd ons nieuw jaarprogramma voor het jaar 2014 voorgesteld. Iedere aanwezige heeft een flyer gehad met dit programma, en ook de lidkaarten voor 2014 werden verdeeld. Gedurende de avond was er ook een fotopresentatie van de EUK Bonsai Ten 2013 te zien. Hoogtepunt van de avond was zonder twijfel de verloting van de tombola boom. Iedereen kon weer een lotje kopen om zijn kans te wagen om deze mooie boom te winnen, en na heel wat gevloek tijdens de eliminatie ronde, was de gelukkige winnaar niemand minder dan Greta Billen. Haar jaar is alvast goed gestart! Proficiat Greta!!!

EUK vergadering 6 januari 2014 004
Geen commentaar nodig – dit gezicht zegt genoeg…
.

En als afsluiter hadden we een video-presentatie van de EUK club-tentoonstelling, die gemaakt was door Martin Meurs. Het heeft even geduurd vooraleer we het aan de praat kregen, maar uiteindelijk is het dan toch gelukt…

.
EUK vergadering 6 januari 2014 006

De video presentatie van Martin…

Het was heel fijn om te zien dat er weer zoveel leden aanwezig waren op deze vergadering, iedereen heel erg bedankt voor de komst! Het was weer heel plezant, het belooft zeker en vast weer een mooi jaar te worden. Volgende vergadering gaan we onze lorken uit Larix-project nog eens evalueren en bespreken, iedereen op post!

Tot dan,

Hans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate ยป