EUK vergadering 4 november 2013: Laatste voorbereidingen voor de EUK Ten 2013

Bij het organiseren van een tentoonstelling komt er toch wel één en ander om de hoek kijken, en dan bedoel ik niet alleen de voorbereiding en de weg naar de tentoonstelling, maar ook op de tentoonstelling zelf zou in principe alles vlekkeloos moeten verlopen. En net om deze reden is het heel belangrijk dat er tussen de clubleden goede afspraken gemaakt worden, en dat ieder clublid goed  weet wat hij of zij moet doen tijdens de tentoonstelling. Hiervoor hebben we ons ‘draaiboek’ opgesteld met alle taken die er dienen te gebeuren, beginnende van de opbouw van de tentoonstelling, het verloop er van, en de afbraak als het weer gedaan is. En dat is net wat we gedaan hebben tijdens onze laatste vergadering van dit werkjaar, samen brainstormen over hoe we het gaan aanpakken…

EUK 04-11-2013 001

Het was dus wat bonsai betreft niet meteen de meest interessantste vergadering van het jaar, maar toch wel een vrij noodzakelijke als we een tentoonstelling organiseren. We zijn nu eenmaal een kleinere vereniging met een beperkt aantal leden, en dan is het toch wel noodzakelijk dat we goed afspreken met elkaar over wie wat gaat doen op welk moment. En dat is wat we gedaan hebben tijdens deze vergadering. Ons draaiboek is nu af, en onze bomen zijn er ook allemaal klaar voor. Nu is het enkel nog kwestie van goed samen te werken met elkaar, en dan komt er gegarandeerd weer iets moois uit de bus. Laat het volk maar komen !!!

Tot op onze tentoonstelling…

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »