Eda Uchi Kai @ Bonsai Zentrum Münsterland

Naar jaarlijkse gewoonte proberen we bij Eda Uchi Kai in de zomermaanden – waar er geen vergaderingen of bijeenkomsten zijn – toch nog een leuke activiteit te organiseren voor de clubleden. Dit keer hebben we gekozen voor een groepsuitstap naar Bonsai Zentrum Münsterland in Ascheberg, Duitsland. Met 3 wagen en 11 personen zijn we op 15 augustus ’s ochtends rond 9 uur vertrokken richting Duitsland. Iets meer dan 200 km rijden, onderweg zijn we dan nog even gestopt voor een korte rustpauze. Natuurlijk verzorgd door Paul & Lydie met een lekker glaasje fruitsap of cava met een heerlijk stukje cake of abrikozenflap. Door wegenwerken en omleidingen heeft de trip naar ginds iets langer geduurd dan verwacht, maar dat mocht de pret toch zeker niet bederven…


Iets na de middag zijn we dan met zen allen aangekomen in Ascheberg. Nog even een korte lunch op de parking, en dan zijn we het Bonsai centrum gaan bekijken. Bonsai Zentrum Münsterland is één van de grootste bonsai kwekerijen in Europa, en zijn ook bekend van hun online webshop www.bonsai.de. Hieronder een paar sfeerfoto’s van ons bezoek…Na enkele uurtjes rond toeven in het centrum konden de leden nog even een koffiebreak nemen met een lekker stukje taart aangeboden door het bonsai centrum. Iedereen kan nog wat aankopen doen, en er was ook nog even tijd voor een groepsfoto. (Enkel fotograaf Anke ontbreekt)


De trip terug naar België ging gelukkig iets vlotter als het oprijden. Om 19 hr ’s avonds waren we terug in Lommel, en om de dag goed af te sluiten zijn we dan samen met de ganse groep nog gezellig iets gaan eten in Den Brugwachter in Lommel. Een perfecte afsluiter van weer een gezellige dag bij Eda Uchi Kai…

Tot de volgende!

Mvg Hans

 

 

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Vergaderingen 2017 met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *