EUK Bonsai Ten 2013

Eda Uchi Kai Bonsai Ten 2013 – The movie

Video reportage van de Eda Uchi Kai Bonsai Ten 2013, met dank aan Martin Meurs van LM Home Movie …

 

 

 

 

EUK vergadering 4 november 2013: Laatste voorbereidingen voor de EUK Ten 2013

Bij het organiseren van een tentoonstelling komt er toch wel één en ander om de hoek kijken, en dan bedoel ik niet alleen de voorbereiding en de weg naar de tentoonstelling, maar ook op de tentoonstelling zelf zou in principe alles vlekkeloos moeten verlopen. En net om deze reden is het heel belangrijk dat er tussen de clubleden goede afspraken gemaakt worden, en dat ieder clublid goed  weet wat hij of zij moet doen tijdens de tentoonstelling. Hiervoor hebben we ons ‘draaiboek’ opgesteld met alle taken die er dienen te gebeuren, beginnende van de opbouw van de tentoonstelling, het verloop er van, en de afbraak als het weer gedaan is. En dat is net wat we gedaan hebben tijdens onze laatste vergadering van dit werkjaar, samen brainstormen over hoe we het gaan aanpakken…

EUK 04-11-2013 001

Het was dus wat bonsai betreft niet meteen de meest interessantste vergadering van het jaar, maar toch wel een vrij noodzakelijke als we een tentoonstelling organiseren. We zijn nu eenmaal een kleinere vereniging met een beperkt aantal leden, en dan is het toch wel noodzakelijk dat we goed afspreken met elkaar over wie wat gaat doen op welk moment. En dat is wat we gedaan hebben tijdens deze vergadering. Ons draaiboek is nu af, en onze bomen zijn er ook allemaal klaar voor. Nu is het enkel nog kwestie van goed samen te werken met elkaar, en dan komt er gegarandeerd weer iets moois uit de bus. Laat het volk maar komen !!!

Tot op onze tentoonstelling…

 

 

 

Nog een dikke maand…

… en dan is het weer zo ver!

Banner EUK Ten 2013

Eda Uchi Kai organiseert voor de tweede keer in de clubgeschiedenis een bonsai tentoonstelling, en niet zo maar één. We hebben namelijk een heel mooi programma samen gesteld, het belooft weer heel spectaculair te worden! In ons menu hierboven vind je een knop EUK BONSAI TEN 2013, waar je via sub-menu’s allerlei info over deze tentoonstelling kan terugvinden. We hopen jullie hiermee voldoende te informeren over onze Ten. En ook hopen we om heel wat lezers van dit blog te mogen ontvangen op onze tentoonstelling. Mochten er toch nog vragen of opmerkingen zijn over onze tentoonstelling, dan kan je ons natuurlijk altijd een mailtje sturen via info@edauchikai.be

Je kan ook de laatste updates volgen op onze Facebook-groep en Facebook-pagina. Aarzel niet om onze tentoonstelling te delen met andere Facebook leden! Alvast bedankt, en hopelijk tot ziens op onze Ten!

 

 

Inkttekening van een Eda Uchi Kai shohin display

Inkttekening van een  shohin opstelling samengesteld door enkele leden van Eda Uchi Kai…

Shohin drawing

Binnenkort kan je mogelijk deze opstelling – en natuurlijk nog een heel deel andere opstellingen – in het echt komen bekijken op onze club-tentoonstelling. Deze club-tentoonstelling zal doorgaan op zaterdag 30 november & zondag 1 december 2013, in het ontmoetingscentrum Lutselus te Diepenbeek. Meer info over dit evenement op deze pagina.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com