Eda Uchi Kai Tuinronde regio Noord-Limburg

Voor onze zomeruitstap van 2019 zijn we het dit keer niet te ver gaan zoeken. Dit jaar hebben we namelijk afgesproken om enkele tuinen van clubleden regio Noord-Limburg te gaan bezoeken, om zo elkaar nog wat beter te leren kennen, en om van elkaars bonsai collectie te genieten. Er staan in elke tuin altijd wel ergens nog enkele bomen die we nog niet gezien hebben op de vergaderingen, en je kan altijd wel ergens inspiratie op doen in andere tuinen…

Deze tuinronde was dan ook nog gebaseerd op het hap-en-stap principe. In elke tuin was er wel iets te eten en drinken voorzien. En ook de weergoden zaten met ons mee, want het werd een heel zonnige dag. Gelukkig waren er in elke tuin ook schaduwrijke plekjes, want de zon deed flink haar best met temperaturen van meer dan 30° C! Bij ons laatste tuinbezoek werden we dan ook nog getrakteerd op een lekkere BBQ, en konden we gezamenlijk de dag afsluiten. Het bleek een heel goed idee, want ruim 23 club leden hadden zich ingeschreven voor deze dag. Hieronder enkele sfeerbeelden van deze mooie club-dag…

Een zeer geslaagde dag, met dank aan onze gastheren en gastvrouwen die een opendeurdag deden van hun tuin. We hebben met zijn allen met volle teugen kunnen genieten van de mooie tuinen en elkaars gezelschap. Een idee waar volgend jaar zeker een vervolg op komt!

Geniet van de laatste dagen zomerverlof, en tot de volgende!!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »