Eda Uchi Kai @ 40 jaar Danny Use

Vandaag – zaterdag 26 mei 2018 – heeft Danny Use van het Ginkgo Bonsai Center te Laarne zijn 40 jarig jubileum als bonsai kweker en leraar gevierd. Voor deze gelegenheid organiseerde hij een tentoonstelling samen met Kei Bonsai Kai, en enkele andere vrienden zoals o.a. Jean-Paul Polmans & Bonsai Club Eda Uchi Kai, Carlos van der Vaart & The Bonsaifactory, Hans van Meer, Fred Chenal, Michael Tran en nog enkele andere internationale gasten. Het werd een zeer genietbare tentoonstelling die ons weer een beetje opnieuw aan de oude gloriedagen van de Ginkgo Awards deed denken…

Daar bonsai club Eda Uchi Kai vereerd was om present te zijn op deze tentoonstelling, toon ik jullie graag nog enkele van de bomen uit onze club die ginds stonden te schitteren…

 


Hopelijk hebben jullie er evenveel van genoten als ik zelf! Heb je dit evenement gemist? Niet getreurd, want volgende maand zal bonsai club Eda Uchi Kai ook present zijn op de Belgische koi, vijver en tuindagen in Hasselt. Dit evenement zal doorgaan in het Kapermolenpark in Hasselt, vlak naast de Japanse tuin. Buiten het internationale koi en vijver-spektakel zullen ook enkele top-bonsai van 7 Limburgse clubs te zien zijn.


Tot de volgende!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate ยป