Benguard diefstal beveiliging

BG2

Al jaren piekeren bonsai liefhebbers zich suf om hun bonsai bomen te beveiligen tegen diefstal. Een zeker Jean-Michel Adam uit Frankrijk blijkt nu een mooi systeem bedacht te hebben om je waardevolle spullen die buiten staan te beveiligen tegen diefstal, waaronder ook bonsai. Eigenlijk is het systeem bedacht voor bonsai, maar er kunnen ook andere dingen mee beveiligd worden. Het principe is als volgt; je steekt een soort module in je bonsaischaal van je boom, en deze kan mits beweging van de boom een signaal verzenden naar een apparaat (supervisor genoemd) waarna een alarmsignaal kan afgaan.

BG0

Dus: iemand probeert een object te verplaatsen. (het zou kunnen gebeuren terwijl je thuis bent) De BenGuard sensor detecteert de beweging, en informeert de supervisor. Een alarm en/of een afweersysteem wordt geactiveerd. Dit nieuwe systeem noemt BenGuard, en is sinds kort beschikbaar op de markt.

BG1

Voor meer info over deze toestellen en hun applicaties, kan je best eens langskomen naar onze tentoonstelling, waar Benguard vertegenwoordigd zal zijn.

BenGuard contactgegevens:

Website: www.benguard.com

E-mail: contact@benguard.com

Facebook: www.facebook.com/pages/Benguard/533840493328246

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.