Bonsai Ateljee Callaert

Verscholen tussen de kronkels van de Dendermondse Schelde-boorden, ligt in een uniek natuurgebied het Bonsaiateljee. Na 20 jaar activiteit  in de Vlaamse bonsai clubs werd door André Callaert in 1997 met een eigen atelier gestart. Niet om de zoveelste bonsaizaak te zijn, maar wel met enkele duidelijke doelstellingen. Namelijk het promoten van het werken met streekeigen boomsoorten, de promotie van de hobby via cursussen en voordrachten, en het aanbieden van de betere kwaliteit tegen de lagere prijs.

BAC1

André heeft in de loop der jaren al bij menige Belgische bonsai clubs gedemonstreerd, en mag je zeker een oude rot in het vak noemen. Het pakket cursussen, workshops, demo’s werd in het Bonsaiateljee steeds belangrijker. Daarom werd gestart met de Juglans bonsaischool. Deze school wil de bonsailiefhebber begeleiden van de beginnerscursus tot de eerste demo. Kleinschaligheid, kwaliteit, budgetvriendelijkheid en vooral passie zijn de troeven van de Juglans bonsaischool.

BAC2

Buiten allerlei bonsai materiaal zoals tangen, scharen en potten, verkopen ze ook oosters geschenkartikelen en ikebana materialen, en dit aan zeer democratische prijzen…

BAC3

Bonsai Ateljee Callaert contactgegevens:

Website: www.bonsaiateljee.be

E-mail: info@bonsaiateljee.be

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.