Yokoso Japanese Gardens – Martin Huizer

Yokoso Japanese Gardens is ontstaan uit passie, en is door jarenlange ervaring uitgegroeid tot een onderneming, waarin dit bedrijf hun passie met de mensen wilt delen. En dit gebaseerd op wetenschap, kennis en ervaring, want zij hebben vele workshops en opleidingen gevolgd, en mogen zichzelf keurmeester Bonsai noemen. Hun leermeesters zijn Hotsumi Terakawa en Takeo Kawabe, waar ze tot op de dag van vandaag nog workshops volgen.

MH1Yokoso Japanese Gardens reist ieder jaar af naar Japan om kennis op te doen en in te kopen. Zij kunnen van uw bestaande tuin een Japanse tuin maken of u adviseren in een ‘nieuwe’ Japanse tuin, zowel in klassieke als moderne stijl. Rust, eenvoud, concentratie, respect – de kernwoorden van de Japanse tuin. Materiaalkeuze en -verwerking luisteren dan ook zeer nauw bij de aanleg van Japanse tuinen.  Bamboe, esdoornsoorten en mossen zijn terugkerende elementen in het aanleggen van een Japanse tuin. Yokoso Japanese Gardens legt niet alleen uw Japanse tuin aan, maar bied ook het onderhoud aan. Japanse tuinen zijn immers nooit klaar!

Martin Huizer

MH2

Buiten aanleg van Japanse tuinen biedt Yokoso Japanese Gardens ook Japans antiek en bonsai aan. Hierbij kunt u denken aan lantaarns, boedhabeelden, Tanuki’s, tsukabai’s, enz. Samen met Maarten van der Hoeven heeft bedrijfsleider Martin Huizer in 2013 de eerste Sakura Ten georganiseerd, een mooie bonsai tentoonstelling die gelijktijdig wordt gehouden met de All European Shinkokai Koi Show.

MH0

Benieuwd naar wat ze aanbieden op onze tentoonstelling? Ga zeker eens langs op hun stand…

Contactgegevens Yokoso Japanese Gardens:

Website: www.yokosojapanesegardens.com

E-mail: info@yokosojapanesegardens.com

Facebook: www.facebook.com/yokosojapanesegardens

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.