BonsaiPlaza – Maarten van der Hoeven

De volgende handelaar voorstellen is waarschijnlijk overbodig, want ik denk niet dat er veel bonsai liefhebbers zijn die Maarten van der Hoeven van BonsaiPlaza nog niet kennen. Hij is al jaren een vaste waarde in de bonsaiwereld als leverancier van vele mooie boompjes in allerlei maten, prachtige Japanse schalen, en allerlei toebehoren. En dit zowel online als op vele bonsai tentoonstellingen waar hij aanwezig is als handelaar. Hij gaat geregeld eens naar Japan om ter plekke een selectie te maken van zijn koopwaren, waar hij ondertussen ook vele connecties heeft opgebouwd. Wie al eens bij hem thuis op bezoek geweest is, weet ook hoeveel talrijke  schatten er te vinden zijn in zijn winkel en tuin.

bp1

bp3

Tijdens zijn jarenlange studie in Japan, kwam Maarten van der Hoeven in contact met bonsai. Het werd zijn hobby en passie. Naast zijn studie, in de vrije uurtjes en weekends, leerde hij bij diverse Japanse bonsaimeesters de geheimen van bonsai. Na zijn terugkomst in Nederland wilde hij dit alles graag delen met de vele bonsai enthousiasten in Europa. In 1998 is Maarten dan gestart met BonsaiPlaza, met als doel bonsai breder uit te dragen. BonsaiPlaza is ondertussen gespecialiseerd in bonsai, bonsai gereedschappen, bonsai boeken, bonsai schalen en aanverwante artikelen. Daarnaast importeert BonsaiPlaza voor u speciale bonsai en tuinbomen op verzoek, vanuit Japan en andere landen. Inmiddels voorziet Maarten met BonsaiPlaza menig bonsai liefhebber in Europa van de mooiste bonsai en de beste gereedschappen, de mooiste boeken en speciale bonsai schalen. Daarnaast levert BonsaiPlaza ook producten in bulk aan de vakhandel.

bp4

Door zijn specialisatie en zijn brede netwerk in Japan is hij in staat om zich te onderscheiden van de gemiddelde bonsaihandel, dit zowel in prijs als in kwaliteit en exclusiviteit! Wanneer u een exclusieve bonsai wilt hebben, een speciale soort, grootte of een aparte vorm, dan zoekt hij deze voor u tijdens zijn jaarlijkse reizen in Japan. Daarnaast deelt hij zijn bonsai kennis graag met iedereen. Dit doet hij veelal d.m.v. lezingen en workshops in heel Europa. Door zijn kennis van de Japanse taal wordt hij ook vaak gevraagd als vertaler bij workshops van Japanse bonsaimeesters in heel Europa.

bp2

BonsaiPlaza importeert zelf alle producten uit Japan. Maarten reist hiervoor tweemaal per jaar naar Japan om persoonlijk de beste producten en bonsai en tuinbonsai uit te zoeken. Zijn druk bezochte lezingen en workshops worden vaak georganiseerd i.s.m. verenigingen, clubs of vakhandel. En op menige bonsai beurzen zult u de stand van BonsaiPlaza gewoon niet kunnen missen!

Contactgegevens Maarten van der Hoeven:

Webshop: www.bonsaiplaza.com

E-mail: info@bonsaiplaza.com

Facebook: www.facebook.com/bonsaiplazashop

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.