Marczika Bonsai Studio

Marczika Bonsai Studio is in 1993 opgericht door tuinbouw ingenieur András Marczika. De kwekerij is gelegen in het centrum van Europa, in de buurt van Boedapest, in Érd. (Hongarije) Hun focus ligt op het kweken van prebonsai en bonsai, yamadori, niwaki en kusamono. Ze hebben tevens een groot assortiment suiseki, orchideeën en Tillandsia. Deze kwekerij heeft dan ook een bonsai collectie met een heel breed assortiment, en is gespecialiseerd in Centraal-Europa endemische yamadori, maar ook authentieke Japanse bomen zijn verkrijgbaar.
 
 mbs1
mbs3
 Voor de leden van de studio – András Marczika, Bálint Tirpak en Sándor Papp – is het belangrijk dat ze voortdurend worden ontwikkeld in de bonsai kunst, en daarom hebben ze in het verleden al heel wat beroemde bonsai kunstenaars zoals Harry Tomlinson, Koji Hiramatsu, Andriano Bonini, Vaclav Novak, Milan Karpíšek, Jan Culek, en vele andere enthousiaste bonsai vrienden uitgenodigd voor actieve bonsai workshops. Marczika Bonsai Studio neemt ook geregeld deel aan de meest respectabele bonsai tentoonstellingen, en zijn heel blij dat ze voor de eerste keer naar onze Eda Uchi Kai Bonsai Ten in België kunnen komen. Een deel van hun aanbod is beschikbaar op hun website: www.bonsaistudio.hu

mbs2

Bonsai Studio Marczika zal zo’n slordige 1300 kilometer reizen om hun assortiment aan ons voor te stellen. Voor de bonsai liefhebbers van de lage landen is dit dus een unieke kans om kennis te maken met hen, en wat ze aan te bieden hebben. Mis het zeker niet, en ga dan ook zeker eens kijken naar hun verkoopstand.
Contactgegevens Marczika Bonsai Studio:

Bewaren