Bonsai Sturm – Martin Sturm

18 jaar geleden ontdekte Martin Sturm de wereld van bonsai. Vooral Danny Use had een grote impact op hem. Na een wekenlang verblijf in zijn bedrijf en school leerde hij de basisvaardigheden van bonsai ontwerp en onderhoud. Hij volgde ook talloze workshops bij o.a. Horst Krekeler, Serge Clemence, Hotsumi Terakawa en een aantal Japanse meesters, waar hij zijn vaardigheden in aanvulling op het technische gebied van bonsai ontwerp verbeterde.

????????????????????????????????????

Sinds 2004 werkte hij in winkels zoals Bonsai Park Remscheid, de Bonsai Gallery Rüger en Bonsai Münsterland, in de vorm van onderhoud aan de bomen en als hoofd van workshops en lezingen. Tot op de dag vandaag geeft hij cursussen en demonstraties in de winkels in Duitsland, maar ook in werkgroepen en op bonsai evenementen. In 2008 heeft Martin dan zijn eigen shop Bonsai Sturm opgestart. In de bonsai verkoop wordt hij vooral gekenmerkt door zijn directe toegang tot de Japanse bonsai markt, waardoor hij ons een hoge kwaliteit van bonsai en ruw materiaal kan aanbieden. 

ms1

ms3

Martin zal met Bonsai Sturm een standplaats op onze Eda Uchi Kai Bonsai Ten 2016 marktplaats vertegenwoordigen. Ga zeker eens kijken wat hij aan te bieden heeft! 

ms5

ms4

Contactgegevens Bonsai Sturm:

Website: www.bonsai-sturm.de

E-mail: martin-esturm@web.de

Facebook: www.facebook.com/bonsaisturm