EDA UCHI KAI BONSAI TEN 2016

Met veel plezier kondigen wij de derde tentoonstelling van Bonsai vereniging Eda Uchi Kai aan, namelijk de Eda Uchi Kai Bonsai Ten 2016. Op zaterdag 5 & zondag 6 november 2016 zal onze vereniging voor de derde keer in de clubgeschiedenis een uitzonderlijk mooie bonsai tentoonstelling organiseren. Deze tentoonstelling zal doorgaan in gemeenschapscentrum ‘De Plak’ in Diepenbeek. Onze clubleden zullen opnieuw hun mooiste bonsai tonen aan het publiek. Voor deze editie zijn we er ook in geslaagd om een samenwerking met Luis Vallejo van het Bonsai museum van Alcobendas (gelegen in Madrid, Spanje) te realiseren. Het museum zal voor onze tentoonstelling een aantal uitzonderlijk mooie bonsai meebrengen uit Spanje, die ooit gecreëerd zijn geweest door Japanse grootmeesters zoals Masahiko Kimura, Saburo Kato, Hiroshi Takeyama en Luis Vallejo zelf.

Tijdens de tentoonstelling zullen er demonstraties plaatsvinden van internationale gasten zoals Dominique Bosch (NL), Michael Tran (DE) en Kevin Willson (UK). En we hebben natuurlijk ook weer een bonsai marktplaats voorzien, waar een 16 tal handelaars uit binnen- en buitenland hun koopwaren zullen aanbieden aan de bezoekers van onze tentoonstelling.

De plak

de plak 2

Datum: Zaterdag 5 en Zondag 6 november 2016

Plaats: De Plak in Diepenbeek (Adres: Servaasplein 14. Er is voldoende parkeerplaats voorzien op het marktplein)

Openingsuren: op zaterdag van 10 tot 18 hr, en zondag van 10 tot 17 hr.

Inkomprijs: 10 euro (toegang tot de tentoonstelling, demonstraties en de bonsai marktplaats inbegrepen! Begeleide kinderen onder 16 jaar gratis toegang)

Ons volledig programma vind je hier.

Iedereen van harte welkom!

Aangepaste affiche EUK TEN 2016

Bewaren

Bewaren