Eda Uchi Kai @ European-Bonsai-San-Show Saulieu 2016

Het afgelopen weekend was bonsai vereniging Eda Uchi Kai gerepresenteerd met een 9 tal bonsai tijdens de European-Bonsai-San-Show in Saulieu. Deze tentoonstelling mag ondertussen gezien word als één van de mooiste Europese bonsai tentoonstellingen, waar men vele top-bonsai van ons continent kan bewonderen. En ja hoor, wederom is een Eda Uchi Kai clublid er in geslaagd om een mooie prijs mee terug naar huis te nemen!

Dit keer was de eer aan Alain de Wachter met zijn prachtige Zelkova serrata. Hij kreeg de prijs van Beste Chuhin/Kifu loofboom, welke werd uitgereikt door German Gomez Soler van Medibonsai. Van harte proficiat Alain! Dat hij tevreden was met deze prijs, kan je wel zien aan zijn brede glimlach…

alain-prijsuitreiking

zelkova-alain

zelkova-alain
Andere bomen van onze club die deelgenomen hadden aan deze tentoonstelling waren:

acer-an-2

Acer palmatum – An Simons

fagus-cindy

Fagus sylvatica – Cindy Verstraeten

juniperus-cindy

Juniperus sp. ‘Kishu’ – Cindy Verstraeten

juniperus-lydie

Juniperus chinensis – Lydie Carpentier

larix-jp

Larix decidua – Jean-Paul Polmans

styrax-jp

Styrax japonica – Jena-Paul Polmans

saulieu-picea-op-rots-lydie-carpentier

Picea rotsbeplanting – Lydie Carpentier

Over enkele weken is het onze beurt om een mooie bonsai tentoonstelling neer te zetten. Ik kan u nu al zeggen dat het een niet te missen editie zal worden. We zien jullie dan ook allemaal graag verschijnen tijdens de Eda Uchi Kai Bonsai Ten 2016. Tot dan!

Dit bericht is geplaatst in Evenementen. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *