Opendeurdagen Bonsai Studio Momiji

Eda Uchi Kai sponsor Bonsai Studio Momiji zal op zondag 5 & maandag 6 april 2015 zijn tuin openen voor het publiek. Voor deze gelegenheid heeft Jean-Paul Polmans Taiga Urushibata (Japan) uitgenodigd om op beide dagen een demo te verzorgen op onderstaande Taxus, dit in samenwerking met Maarten van der Hoeven van Bonsai Plaza. Tijdens dit paasweekend zijn er speciale promoties op yamadori, abrakas en tamahi. Koffie en wijn is voorzien, iedereen van harte welkom tijdens de opendeurdagen van Bonsai Studio Momiji !!!

Momiji flyer 4

Demo boom Taiga

 

 

Dit bericht is geplaatst in Evenementen. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Opendeurdagen Bonsai Studio Momiji

  1. Pingback: Vergadering 30 maart 2015 – Demo Márcio Meruje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *