Rust zacht Jos

Beste bonsai vrienden,

Met veel droefheid meldt bonsai vereniging Eda Uchi Kai het overlijden van ere-clublid Jos Vandeborne. Jos wat mede-oprichter van Eda Uchi Kai, en een enorm aangenaam persoon in bonsai kringen. Hij was een gepassioneerd liefhebber van de kleine boompjes en accentplantjes, en was altijd bereid om zijn bonsai kennis met anderen te delen. Hij had over de jaren ook een heel mooie bonsai collectie opgebouwd. Maar door ziekte kon hij echter steeds minder aanwezig zijn op onze bijeenkomsten, en is hij nu omringd door zijn familie zachtjes van ons heengegaan…


Jos, het was een plezier en voorrecht om je gekend te hebben. Rust zacht…

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.