Vergadering 9 januari 2012 – Nieuwjaarsreceptie

Het nieuwe werkjaar 2012 van Eda Uchi Kai is gisteren officieel van start gegaan met onze nieuwjaarsreceptie/statutaire vergadering. We konden elkaar weer de beste wensen voor het nieuwe jaar toewensen, en hier werd natuurlijk weer op getoast met een glaasje bubbels en wat lekkere versnaperingen. De staat van inkomsten en uitgiften van onze vereniging was vrij in te kijken voor iedereen die daar interesse in had, en men kon ook een overzicht van vorig werkjaar inkijken. Het nieuwe programma voor 2012 werd uitgedeeld in de vorm van een flyer…

Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail

Nieuwigheid voor dit jaar is de demonteerbare tokonoma, die vakkundig in elkaar is geknutseld door clubleden Walter B. en Paul V.! Bedoeling is dat elk lid om de beurt een mooie opstelling gaat maken tijdens onze bijeenkomsten, die we dan tijdens de vergaderingen even bespreken. Onze voorzitter Jan kreeg de eer om de eerste opstelling in de tokonoma te maken, en hiervoor had hij een mooie Japanse zwarte den meegebracht. Qua tafels werd er een en ander uitgeprobeerd…

Begin februari staat er een workshop met Francois Jeker op zaterdag en zondag op het programma, en ook nog een lezing op maandagavond. Dat belooft weeral de moeite te worden!

Namens het clubbestuur wil ik iedereen nog het allerbeste toewensen voor 2012! Moge het een goed groei-jaar worden… smiley

Met vriendelijke groeten,

Hans

Dit bericht is geplaatst in Vergaderingen 2012. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *