EUK Club BBQ 2012 + mini-tentoonstelling

Op zaterdag 30 juni 2012 heeft bonsaivereniging Eda Uchi Kai weer zijn jaarlijkse club BBQ en mini-tentoonstelling gehouden. Dit is doorgegaan in basisschool Papillon te Diepenbeek. Het was een leuke en gezellige BBQ, met een mooi geslaagde mini bonsai tentoonstelling. De weergoden waren ons weeral eens goed gezind, en het eten was weer heel lekker. Ook de tombola heeft het goed gedaan, onze clubkas is er in ieder geval goed bij gevaren.

Op onderstaande link kan je het foto-album van deze editie terugvinden:

EUK BBQ 2012

Hartelijk dank aan alle bezoekers, en natuurlijk ook aan iedereen die hier aan meegewerkt heeft!

Tot de volgende!

Dit bericht is geplaatst in Evenementen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *