EUK BBQ 2010 + mini bonsaitentoonstelling

Op zaterdag 26 juni zal bonsaivereniging Eda Uchi Kai zijn jaarlijkse club BBQ organiseren. Deze zal doorgaan in de Basisschool van het gemeenschaps-onderwijs Papillon in Diepenbeek. (Toekomststraat 45 – tegenover Bonsai Studio Momiji van JP Polmans)

Tijdens deze BBQ zal er ook een kleine tentoonstelling van enkele bonsai van de clubleden zijn. Iedere bonsailiefhebber wordt hierbij dan van harte uitgenodigd om, eventueel samen met familieleden en andere bonsai liefhebbers, te genieten van een heerlijke BBQ die verzorgd wordt door een uitstekende traiteur. En ondertussen kan er ook genoten worden van enkele prachtige bonsai opstellingen, en kunnen we wat bijpraten over onze prachtige hobby.

Aanvangsuur: omstreeks 18:30 hr.

Prijs per persoon: 20 Euro. (Kinderen onder 12 jaar betalen slechts 10 euro inkom)

Voor deze 20 euro krijg je dan een lekker welkomstdrankje, een heel verzorgde BBQ met allerlei bijgerechten, een verfrissend dessertje, en je kan natuurlijk mee genieten van onze mini bonsaitentoonstelling en ons bont gezelschap. We gaan ook iets meer bomen tentoonstellen dan vorig jaar, dus het zal niet alleen een feest voor het buikje worden, maar ook een feest voor het oog! De inkomkaarten zijn zoals gewoonlijk verkrijgbaar bij Bonsai Studio Momiji van JP Polmans, of je kan er bestellen/reserveren via info@edauchikai.be. Dus als je kan komen, vergeet dan niet om zo snel mogelijk uw inkomkaarten aan te schaffen. De voorverkoop zal ongeveer een paar dagen voor de BBQ afgesloten worden, zodat we tijdig onze bestellingen kunnen doorgeven. Vraag gerust ook eens rond bij uw kennissen en vrienden of ze eventueel geen interesse hebben om ook naar onze Club BBQ te komen. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugde!

Iedereen op post!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate ยป