Vergadering 3 januari 2011 – Nieuwjaarsreceptie

2011 is voor Eda Uchi Kai officieel van start gaan!!! We hebben elkaar weer het allerbeste voor het komende jaar mogen toewensen, en met zijn allen hebben we getoast op het nieuwe jaar met een lekker glaasje Cava. Het nieuwe programma voor 2011 werd uit de doeken gedaan, en we konden samen naar wat foto’s van afgelopen werkjaar kijken. De statutaire verplichtingen voor de club werden ook voldaan. Zo kon de staat van inkomsten en het jaarverslag van vorig jaar door iedereen ingekeken worden.

En terwijl we konden genieten van allerlei hapjes, hebben we ook gezamenlijk de enquete besproken die we eind vorig jaar heb uitgedeeld. Er zijn heel wat interessante punten uitgekomen, die we verder zullen moeten uitwerken. En er was natuurlijk ook de tombola/verloting van het mooie lorkenbos dat we met zijn allen in november gemaakt hadden. De gelukkige winnaar was niemand minder dan Willy van de Ven. Zij mag dit mooie lorkenbos mee naar huis nemen. Ze zal er zeker veel plezier aan beleven.

Volgende vergadering is een werkweekend werken aan eigen bomen o.l.v. JP Polmans en Jan Dieryck. Leden kunne ook een boom prepareren om dan een professionele foto er van te laten maken door Jan Dieryck. Meer info hierover op het forum!

Tot de volgende!

Hans

Dit bericht is geplaatst in Vergaderingen 2011. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.