Eda Uchi Kai Bonsai Ten 2010

Onze eerste tentoonstelling in de geschiedenis van Eda Uchi Kai zit er op! Met de vereende krachten van alle clubleden te samen zijn we er in geslaagd om een degelijke bonsai tentoonstelling op Belgische bodem neer te zetten. Ongeveer 100 bonsai – van shohin tot bigsize – waren te bezichtigen voor het publiek. Er waren ook demonstraties te zien van o.a François Jeker uit Frankrijk, Marcio Méruje uit Portugal, Yannick Kiggen uit België. En als klap op de vuurpijl konden de toeschouwers op zondag nog een lezing van Mario Komsta uit Polen volgen.

Hieronder een kort foto-verslag van deze tentoonstelling:

Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail

Een meer volledig overzicht van alle tentoongestelde bonsai vind je op dit web-album: Eda Uchi Kai Bonsai Ten 2010

We hebben ondertussen als club veel positieve reacties mogen ontvangen, ook uit het buitenland. Dit doet ons enorm goed, en we denken er dan ook aan om binnen afzienbare tijd een tweede Eda Uchi Kai Bonsai Ten te organiseren. Meer dan waarschijnlijk zal deze doorgaan in 2012.

Langs deze weg wil ik alle bezoekers bedanken voor hun komst, en hopelijk zien we jullie op de volgende editie zeker terug!

Groeten van een fier clublid,

Hans

Dit bericht is geplaatst in Evenementen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *